Rólunk


Üdvözöljük Önöket a Strasskő Kft/wear with love bébi-és gyermek ruházat weboldalán.

Ez az online bébi-és gyermek ruházat webáruház abból a célból jött létre, hogy megkönnyítse a vásárlást a kismamák, a szülők számára:)  

Cégünk 19 éve foglalkozik bébi-és gyermek ruházattal. Szüleim alapították a céget és én (Köllő Emőke) idővel beletanultam a szakma fortélyaiba:)  A minőséget mindig szem előtt tartva igyekeztünk a legmagasabb szinten kiszolgálni a vevőinket, és jó érzés a visszajáró vevők elégedettségét tapasztalni.  Ezért is döntöttünk úgy, hogy elindítjuk webáruházunkat. Így aki nem tud személyesen eljönni üzletünkbe, webáruházunkon ill facebook oldalunkon keresztül válogathat termékeink közül.

 

Üzletünk:

1152. Budapest, Szentmihályi út 167-169. Asia Center bal épület 2.utca

Tel: 06-30-579-6133

Hétfő-Csütörtök: 10h-19h

Péntek-Szombat: 10h-20h

Vasárnap: 10h-19h

strasskokft@gmail.com

kollo.emoke@gmail.com

Üzletünkben széles választékban megtalálhat minden ruhát 0-6 éves korig, bébi kiegészítőket (takaró, kifogó, textil pelenka) illetve gyermek ágyneműk, gumis lepedő, zoknik (titok, boka és térd/sima pamut és vastag változatban is),alsóneműk (bugyik,boxerek).

Célunk,hogy vonzó megjelenésű minőségi termékeket kínáljunk kielégítve a babák,gyerekek és szülők összes igényét, hisz a Ti örömötök a mi örömünk!         

Várjuk szeretettel!

Strasskő Kft vezetősége