Szállítási információk

Házhoz szállítás, információk

 

Megrendeléseit a Magyar Posta juttatja el a megrendelőnek. A csomagot amennyiben az utánvétes fizetést választotta az átvevőnek (a ruha értékét és a szállítási díjat) átvételkor készpénzben kell a kézbesítőnek/futárnak kifizetnie.  A csomagok kézbesítése munkanapokon történik.  Amennyiben nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Válaszható szombati kézbesítés.

Házhoz kézbesítés:

 -Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre , az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményét.


Postán maradó kézbesítés:

A Postán maradóként, PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről  és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 179 postára - külön díj felszámítása nélkül - szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helyszíneken.


Kézbesítés PostaPont átvételi pontokra:

A PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A csomag átvétele a MOL helyszínek esetén a hét minden napján, a Coop üzletek esetén hétfőtől-szombatig lehetséges.Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

 

Amennyiben az utánvétes fizetést választotta a megrendelt terméket/termékeket a csomag átvételekor a futárnak/postásnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár/postás előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 

Házhoz szállítás díjszabása:

Bankkártyás fizetés esetén: 1 kg-ig csomagsúly esetén  - házhoz szállítás: 1549 Ft

                                                                                             -postán maradó, MOL-és Coop PostaPont: 1201 Ft


min. 30 000 Ft értékű megrendelés esetén                   ingyenes!!!

Utánvéttel:        Utánvét összege        1823 ft


                                                           
-postán maradóként 1475 ft

           

A csomagok szállítását a Magyar Posta végzi.


Személyes átvétel : 1152. Budapest, Szentmihályi út 167-169. Asia Center bal épület 2. utca Strasskő Bébi-és Gyermek ruházat

 

Felhívás a csomagok utánvétes fizetésére vonatkozó átvételével kapcsolatosan
 
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldés kizárólag a csomag ellenértékének előre történő fizetése után kerül sor.